Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera prirodni sokAloe Vera gelAloe Lotion svudaAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera CocktaSmršajte lako uz C9 paketArgi+ u svakom trenutkuSonya setAloe Vera AsortimanAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupAloe Vera Krastac JuicePčelinji proizvodiFast Break Chocolate

Sonya refreshing gel cleanser

Sonya refreshing gel cleanser

Sonya refreshing gel cleanser – osvežavajući gel za čišćenje

Umesto sapuna kao osnova, najnoviji Sonya osvežavajući gel za čišćenje koristi novi sistem za prenos na bazi gela u svrhe čišćenja bez iritacije kože zahvaljujući našem stabilizovanom gelu od aloe vere i moćnom bilju.

  • Kondicionira kožu dok je čisti
  • Aloja umiruje kožu
  • Nežna pena za mešovitu kožu

Od momenta kada hladeći gel dodirne vašu kožu, primetićete da ovo nije onaj osećaj na koji ste navikli, nije sredstvo koje stvara puno mehurića i isušuje vašu kožu. Naš gel od aloje, pojačan sastojcima sa svih strana sveta je najnoviji najbolji način da očistite lice ujutro i uveče pružajući vam nežan i umirujući osećaj.

Jabučne aminokiseline i hidroksiacetofenon obogaćuju meku penu osvežavajućeg gela za čišćenje i tako pomažu mešovitom tipu kože. Ekstrakt biljke šikakai pomaže da se uklone nagomilane mrtve ćelije, nečistoće i šminka što pruža iskustvo temeljnog, ali nežnog čišćenja.

Osvežavajući gel za čišćenje ne samo da sadrži sastojke koji čiste, već i one koji vlaže poput hladno ceđenog ulja baobaba iz stabala u Senegalu. Ovo drvo, poznato i kao „drvo života” među lokalnim stanovništvom, je poznato i po činjenici da dostiže starost od preko 500 godina. Snaga i dugovečnost ovog drveta čini ga sjajnim dodatkom našoj formuli.

Sonya osvežavajući gel ima novi sistem za dopremanje materija koji će učiniti da nakon svakog pranja vaša koža bude glatka i čista.

Neto količina: 118 ml

Uputstvo za upotrebu: Nanesite veću količinu na mokre prste i umasirajte u kožu. Isperite detaljno za osveženu kožu. Za najbolje rezultate, posle koristite iluminirajući gel ili korekcijsku gel masku.

Sastojci: Sok lista aloe barbadensis (stabilizovani gel biljke aloe vera), voda, decil glukozid, propandiol, kaprilil metikon, poliakrilat krospolimer-6, natrijum kokoil glicinat, 1,2-heksandiol, poligliceril-6 estri ulja semena baobaba, sorbitan oleat decilglukozid krospolimper, koko-glukozid, gliceril oleat, ekstrakt ploda šikakaija, ekstrakt datule, ekstrakt korena šlajera, kaprilhidroksamična kiselina, kaprilil glikol, etilheksilglicerin, natrijum kokoil jabučne aminokiseline, guma tare, hidroksiacetofenon, Etilendiamintetrasirćetna kiselina, kalijum sorbat.

Upozorenje: Izbegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju, detaljno isperite vodom. Ukoliko se iritacija nastavi, prestanite sa korištenjem i posavetujte se sa lekarom.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 118 ml

Šifra proizvoda: 605
Bodovna vrednost: 0.094

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *