Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Smršajte lako uz C9 paketAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupAloe Vera AsortimanAloe Vera prirodni sokAloe Lotion svudaPčelinji proizvodiAloe Vera gelSonya setArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Cockta

Sonya refreshing gel cleanser

Sonya refreshing gel cleanser

Sonya refreshing gel cleanser – osvežavajući gel za čišćenje

Umesto sapuna kao osnova, najnoviji Sonya osvežavajući gel za čišćenje koristi novi sistem za prenos na bazi gela u svrhe čišćenja bez iritacije kože zahvaljujući našem stabilizovanom gelu od aloe vere i moćnom bilju.

  • Kondicionira kožu dok je čisti
  • Aloja umiruje kožu
  • Nežna pena za mešovitu kožu

Od momenta kada hladeći gel dodirne vašu kožu, primetićete da ovo nije onaj osećaj na koji ste navikli, nije sredstvo koje stvara puno mehurića i isušuje vašu kožu. Naš gel od aloje, pojačan sastojcima sa svih strana sveta je najnoviji najbolji način da očistite lice ujutro i uveče pružajući vam nežan i umirujući osećaj.

Jabučne aminokiseline i hidroksiacetofenon obogaćuju meku penu osvežavajućeg gela za čišćenje i tako pomažu mešovitom tipu kože. Ekstrakt biljke šikakai pomaže da se uklone nagomilane mrtve ćelije, nečistoće i šminka što pruža iskustvo temeljnog, ali nežnog čišćenja.

Osvežavajući gel za čišćenje ne samo da sadrži sastojke koji čiste, već i one koji vlaže poput hladno ceđenog ulja baobaba iz stabala u Senegalu. Ovo drvo, poznato i kao „drvo života” među lokalnim stanovništvom, je poznato i po činjenici da dostiže starost od preko 500 godina. Snaga i dugovečnost ovog drveta čini ga sjajnim dodatkom našoj formuli.

Sonya osvežavajući gel ima novi sistem za dopremanje materija koji će učiniti da nakon svakog pranja vaša koža bude glatka i čista.

Neto količina: 118 ml

Uputstvo za upotrebu: Nanesite veću količinu na mokre prste i umasirajte u kožu. Isperite detaljno za osveženu kožu. Za najbolje rezultate, posle koristite iluminirajući gel ili korekcijsku gel masku.

Sastojci: Sok lista aloe barbadensis (stabilizovani gel biljke aloe vera), voda, decil glukozid, propandiol, kaprilil metikon, poliakrilat krospolimer-6, natrijum kokoil glicinat, 1,2-heksandiol, poligliceril-6 estri ulja semena baobaba, sorbitan oleat decilglukozid krospolimper, koko-glukozid, gliceril oleat, ekstrakt ploda šikakaija, ekstrakt datule, ekstrakt korena šlajera, kaprilhidroksamična kiselina, kaprilil glikol, etilheksilglicerin, natrijum kokoil jabučne aminokiseline, guma tare, hidroksiacetofenon, Etilendiamintetrasirćetna kiselina, kalijum sorbat.

Upozorenje: Izbegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju, detaljno isperite vodom. Ukoliko se iritacija nastavi, prestanite sa korištenjem i posavetujte se sa lekarom.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 118 ml

Šifra proizvoda: 605
Bodovna vrednost: 0.094

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *