Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Smršajte lako uz C9 paketAloe Vera Juice in cupArgi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaAloe Vera CocktaAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera gelFast Break ChocolateAloe Vera prirodni sokAloe Vera AsortimanAloe Vera JuiceSonya set

Sonya Precision Liquid Eyeliner

Sonya Precision Liquid Eyeliner

Opis proizvoda

Sonya Precision Liquid Eyeliner (tečni ajlajner) ističe oči dok usput hrani kožu. Bogata crna linija je savršen izbor i za dnevnu i noćnu šminku. Korišćenjem ovog ajlajnera, zahvaljujući preciznoj i feksibilnioj četkici lako je nacrtati liniju, već iz prvog puta. Možete da nacrtate savršenu liniju iz prvog pokušaja, zato što se ajlajner nanosi fomasterom koji se lako koristi.

Ova jedinstvena formula sadrži aloe veru, ricinusovo i suncokretovo ulje i to su svi sastojci koji su idealni za osetljivu kožu oko očiu, jer ovi prirodni sastojci smiruju i hidriraju kožu. Sonya Precision Liquid Eyeliner sadrži i vitamin E, takođe pun je i antioksidanata i smanjuje suvoću kože. Zahvaljujući lakom nanošenju ne morate nepotrebno vući i zatezati kožu oko očiju, jer se i bez toga savršeno nanosi. Brzo se suši, ne razmazuje se i trajan je, tako da u toku dana ne morate da brinete o ponovnom nanošenju. Korišćenje je jednostavno. Stavite četkicu na unutrašnji deo oka i polako povucite liniju ka spoljašnjosti kapka. Za izazovan efekat napravite očaravajuće i markantne mačije oči.

Neto količina: 1 ml

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 1 ml

Šifra proizvoda: 569
Bodovna vrednost: 0.080

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *