Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera gelFast Break ChocolateAloe Vera CocktaSmršajte lako uz C9 paketPčelinji proizvodiAloe Vera prirodni sokArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera AsortimanAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupAloe Lotion svudaSonya setAloe Vera Krastac Juice

FAB Forever Active Boost

FAB Forever Active Boost

Opis proizvoda

FAB Forever Active Boost – prirodan energetski napitak

Svima nam je poznato koliko aktivan život može da bude iscrpljujući, bez obzira da li se radi o napornom poslu, školskim aktivnostima, nabavci ili kućnim poslovima. Kako bilo ko može da ima dovoljno energije svo to vreme? Forever je našao rešenje koje će Vam pomoći da se revitalizujete kada se osećate iscrpljeno: FAB-Forever Active Boost je prirodan energetski napitak.

FAB energetski napitak razlikuje se od drugih energetskih pića jer odmah i dugotrajno obezbeduje neophodnu energiju. Ova energija potiče od guarane, prirodnog sastojka koji je veoma popularan u Brazilu, dok dugotrajnu energiju obezbeduje ADX7 tehnologija: originalna mešavina adaptogenih biljaka i drugih hranljivih biljaka koje su razvili vrhunski ruski sportski naučnici i istraživači. ADX7 je pomogao ruskim atletičarima da osvoje preko 130 medalja na Olimpijskim igrama! FAB deluje brzo, osvežava i omogucava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana. Obezbeduje izdržjivost i koncentraciju da uradite sve ono što morate i što želite da uradite.

Za informacije o neto zapremini, nacinu upotrebe i nutritivne informacije kliknite ovde.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 250 ml

Šifra proizvoda: 321
Bodovna vrednost: 0.013

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *