Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera CocktaSmršajte lako uz C9 paketArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera AsortimanAloe Vera prirodni sokAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiFast Break ChocolateAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera Juice in cupSonya setAloe Vera JuiceAloe Lotion svudaAloe Vera gel

Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca

Opis proizvoda

Forever Multi-Maca – polna moć i energija

Maka, poznata i kao Lepidium Meyenii, je jednogodišnja biljka koja se uzgaja na središnjoj peruanskoj visoravni. Jestivi koren, koji liči na rotkvicu, glavni je izvor hrane za lokalno stanovništvo. Maka se već više od 2.000 godina visoko ceni u Peruu. Prema legendi, Inke ratnici jeli su maku za snagu i izdržljivost pre odlaska u bitku. Španski osvajači zvali su je “seks biljkom Inka”. Danas je ona poznata kao peruanski ginseng.

Savremena istraživanja navode da maka pospešuje libido – polnu moć i energiju. Žene u Južnoj Americi hiljadama godina su upotrebljavale maku kao pomoć u pospešivanju izdržljivosti, sprečavanju umora i umanjivanju telesnog stresa. Peruanke počinju da uzimaju maku u 3. godini života i ostaju snažne, plodne i produktivne, a vrlo su izdržljive i u dubokoj starosti. Maka može pojačati ženski libido i trebalo bi je konzumirati svakodnevno za najbolje rezultate. Forever Multi-Maca kombinuje legendarnu peruansku maku s ostalim delotvornim biljem i odabranim sastojcima u jednom od najkvalitetnijih dodataka ishrani svoje vrste.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 60 tbl.

Šifra proizvoda: 215
Bodovna vrednost: 0.106

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *