Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Juice in cupAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodiAloe Vera JuiceSonya setAloe Vera prirodni sokSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera gelAloe Vera Krastac JuiceArgi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaFast Break ChocolateAloe Vera Cockta

Forever CardioHealth

Forever Cardio Health

Opis proizvoda

Forever CardioHealth – zdravlje kardiovaskularnog sistema

Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera gelu i obezbeđuje tri dodatka ishrani važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod održava zdrav nivo homocisteina. Predstavlja izvor koenzima Q10 koji pospešuje efikasno funkcionisanje ćelija i obezbeđuje antioksidanse važne za srce. Svi ovi sastojci zajedno pospešuju zdravlje kardiovaskularnog sistema.

CoQ10 je enzim koji proizvodi ljudski organizam. Neophodan je za normalno fukcionisanje ćelija, uključujući i ćelije srca i krvnih sudova. Koncentracije CoQ10 opadaju sa starenjem, a to je upravo kada nam je najviše potreban.

Forever CardioHealth pospešuje pravilnu funkciju kardiovaskularnog sistema i pomaže da se održi zdrav nivo homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B, koje sadrži Forever CardioHealth u obliku vitamina B6, B12, i folne kiseline, pomažu da se nivo homocisteina održi na normalnom nivou. Ovo je preduslov za održavanje normalne funkcije srca i krvnih sudova. Forever CardioHealth takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka (seme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijama potvrđeno da su korisni za kardiovaskularni sistem. Svemu ovome smo dodali i minerale koji su korisni za srce: magnezijum i hrom, plus lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobiliše masti, kao i aktivne antioksidanse u obliku vitamina C i E. Uzmite sve te sjajne sastojke i pomešajte ih sa AloeVera gelom i tako im dodajte korisna svojstva čudotvornog lista aloje. Jednostavno sipajte, promešajte i popijte — vaše srce će vam biti zahvalno.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 30 kesica

Šifra proizvoda: 312
Bodovna vrednost: 0.124

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *