Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Argi+ u svakom trenutkuAloe Vera Juice in cupAloe Vera CocktaAloe Vera prirodni sokAloe Vera Krastac JuiceSonya setAloe Vera Gel sok za imunitetFast Break ChocolateSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera AsortimanAloe Vera JuicePčelinji proizvodiAloe Lotion svudaAloe Vera gel

Forever CardioHealth

Forever Cardio Health

Opis proizvoda

Forever CardioHealth – zdravlje kardiovaskularnog sistema

Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula napravljena tako da se rastvara u Aloe Vera gelu i obezbeđuje tri dodatka ishrani važna za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod održava zdrav nivo homocisteina. Predstavlja izvor koenzima Q10 koji pospešuje efikasno funkcionisanje ćelija i obezbeđuje antioksidanse važne za srce. Svi ovi sastojci zajedno pospešuju zdravlje kardiovaskularnog sistema.

CoQ10 je enzim koji proizvodi ljudski organizam. Neophodan je za normalno fukcionisanje ćelija, uključujući i ćelije srca i krvnih sudova. Koncentracije CoQ10 opadaju sa starenjem, a to je upravo kada nam je najviše potreban.

Forever CardioHealth pospešuje pravilnu funkciju kardiovaskularnog sistema i pomaže da se održi zdrav nivo homocisteina u krvi. Poznato je da vitamini B, koje sadrži Forever CardioHealth u obliku vitamina B6, B12, i folne kiseline, pomažu da se nivo homocisteina održi na normalnom nivou. Ovo je preduslov za održavanje normalne funkcije srca i krvnih sudova. Forever CardioHealth takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka (seme grožđa, đumbir, bosvelu i list masline) za koje je u studijama potvrđeno da su korisni za kardiovaskularni sistem. Svemu ovome smo dodali i minerale koji su korisni za srce: magnezijum i hrom, plus lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobiliše masti, kao i aktivne antioksidanse u obliku vitamina C i E. Uzmite sve te sjajne sastojke i pomešajte ih sa AloeVera gelom i tako im dodajte korisna svojstva čudotvornog lista aloje. Jednostavno sipajte, promešajte i popijte — vaše srce će vam biti zahvalno.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 30 kesica

Šifra proizvoda: 312
Bodovna vrednost: 0.124

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *