Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera AsortimanAloe Lotion svudaSonya setSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera JuiceAloe Vera Gel sok za imunitetFast Break ChocolateAloe Vera Krastac JuiceArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera CocktaAloe Vera gelPčelinji proizvodiAloe Vera prirodni sokAloe Vera Juice in cup

Forever Hand Sanitizer™

Forever Hand Sanitizer

Opis proizvoda

Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom

Kada se trudite da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje Vaše porodice, najveći neprijatelji su oni koje ne možete da vidite. Aktivna porodica dolazi u kontakt sa svim i svačim uključujući i puno mikroba. Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom napravljen je tako da ubija 99.99% mikroorganizama. Kožu neguje stabilizovana Aloja, a med je hidrira i čini mekom dok se istovremeno čisti da ne pominjemo prijatan miris limuna i lavande. Veličina bočice od 2 OZ (65g) je savršena da nam bude pri ruci bilo kad i bilo gde. Aktivna porodica malo toga može da učini da ne bi došla u kontakt sa mikroorganizmima, ali postoji način da ih se bar lako rešite. Forever Hand Sanitizer – mala boca koja donosi spokojstvo.

AKTIVNI SASTOJCI: Etil Alkohol

NEAKTIVNI SASTOJCI: Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizovani* Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etileddiamin, acrilati/C10-30 alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil miristat.

UPUTSTVO: Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se osuše. Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

UPOZORENJE: Isključivo za spoljnu upotrebu. Zapaljivo. Čuvati od vatre i plamena. Proizvod ne sme da se koristi u blizini očiju. Ukoliko dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Izbegavajte kontakt sa oštećenom kožom. Ukoliko se pojavi osip ili iritacija koja ne prolazi, prestanite koristite proizvod i javite se lekaru. Držati van domašaja dece. U slučaju gutanja proizvoda, odmah zatražite pomoć lekara ili se javite centru za kontrolu trovanja.

  • Ubija 99.99% mikroorganizama
  • Prijatna aroma limuna i lavande

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 59 ml

Šifra proizvoda: 318
Bodovna vrednost: 0.016

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *