Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Pčelinji proizvodiSonya setAloe Vera AsortimanAloe Vera CocktaAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera prirodni sokAloe Vera gelFast Break ChocolateAloe Vera Krastac JuiceAloe Lotion svudaSmršajte lako uz C9 paketArgi+ u svakom trenutku

Forever Hand Sanitizer™

Forever Hand Sanitizer

Opis proizvoda

Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom

Kada se trudite da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje Vaše porodice, najveći neprijatelji su oni koje ne možete da vidite. Aktivna porodica dolazi u kontakt sa svim i svačim uključujući i puno mikroba. Forever Hand Sanitizer sa Alojom i medom napravljen je tako da ubija 99.99% mikroorganizama. Kožu neguje stabilizovana Aloja, a med je hidrira i čini mekom dok se istovremeno čisti da ne pominjemo prijatan miris limuna i lavande. Veličina bočice od 2 OZ (65g) je savršena da nam bude pri ruci bilo kad i bilo gde. Aktivna porodica malo toga može da učini da ne bi došla u kontakt sa mikroorganizmima, ali postoji način da ih se bar lako rešite. Forever Hand Sanitizer – mala boca koja donosi spokojstvo.

AKTIVNI SASTOJCI: Etil Alkohol

NEAKTIVNI SASTOJCI: Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizovani* Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etileddiamin, acrilati/C10-30 alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil miristat.

UPUTSTVO: Nakvasite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno trljajte ruke dok se osuše. Deca mlađa od 6 godina treba da budu pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

UPOZORENJE: Isključivo za spoljnu upotrebu. Zapaljivo. Čuvati od vatre i plamena. Proizvod ne sme da se koristi u blizini očiju. Ukoliko dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Izbegavajte kontakt sa oštećenom kožom. Ukoliko se pojavi osip ili iritacija koja ne prolazi, prestanite koristite proizvod i javite se lekaru. Držati van domašaja dece. U slučaju gutanja proizvoda, odmah zatražite pomoć lekara ili se javite centru za kontrolu trovanja.

  • Ubija 99.99% mikroorganizama
  • Prijatna aroma limuna i lavande

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 59 ml

Šifra proizvoda: 318
Bodovna vrednost: 0.016

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *