Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Sonya setAloe Vera JuiceArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Juice in cupAloe Lotion svudaFast Break ChocolateAloe Vera CocktaAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera gelAloe Vera AsortimanSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera prirodni sok

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen – prirodan polen

Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće. Čak i mi zavisimo od njega. U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerđajućeg čelika sakuplja se Forever Bee Pollen s cvetova koji prekrivaju ta izolovana, visoka pustinjska područja. Time se osigurava najsvežija prirodna hrana visoke hranljive vrednosti. Forever Bee Pollen potpuno je prirodan i ne sadrži konzervanse, veštačke boje i ukuse. Hranljive materije u Forever Bee Pollenu su lako svarljive i lako se apsorbuju u ljudskom organizmu. Istraživanja naučnika ukazuju da Forever Bee Pollen daje energiju i pomaže i povećava izdrživost organizma.

NAČIN UPOTREBE: Uzmite malu količinu (1/4 tablete) kako biste se osigurali od alergijske reakcije, a potom postupno povećavajte dnevnu dozu do jedne tablete, tri puta na dan. Posavetujte se s vašim lekarom pre uzimanja ovoga ili bilo kojeg drugog dijetetskog dodatka ishrani.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 100 tbl.

Šifra proizvoda: 26
Bodovna vrednost: 0.069

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *