Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Krastac JuiceAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera gelAloe Lotion svudaAloe Vera JuiceAloe Vera CocktaSmršajte lako uz C9 paketSonya setArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera AsortimanFast Break ChocolatePčelinji proizvodiAloe Vera prirodni sokAloe Vera Juice in cup

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen – prirodan polen

Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće. Čak i mi zavisimo od njega. U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerđajućeg čelika sakuplja se Forever Bee Pollen s cvetova koji prekrivaju ta izolovana, visoka pustinjska područja. Time se osigurava najsvežija prirodna hrana visoke hranljive vrednosti. Forever Bee Pollen potpuno je prirodan i ne sadrži konzervanse, veštačke boje i ukuse. Hranljive materije u Forever Bee Pollenu su lako svarljive i lako se apsorbuju u ljudskom organizmu. Istraživanja naučnika ukazuju da Forever Bee Pollen daje energiju i pomaže i povećava izdrživost organizma.

NAČIN UPOTREBE: Uzmite malu količinu (1/4 tablete) kako biste se osigurali od alergijske reakcije, a potom postupno povećavajte dnevnu dozu do jedne tablete, tri puta na dan. Posavetujte se s vašim lekarom pre uzimanja ovoga ili bilo kojeg drugog dijetetskog dodatka ishrani.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 100 tbl.

Šifra proizvoda: 26
Bodovna vrednost: 0.069

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *