Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera JuiceSonya setAloe Vera Juice in cupAloe Vera gelFast Break ChocolateAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodiAloe Vera CocktaArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera prirodni sokAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Lotion svudaSmršajte lako uz C9 paket

Forever Bright® Toothgel

Forever Bright Toothgel

Opis proizvoda

Forever Bright pasta za zube

  • Izbeljuje zube bez oštećivanja zubne gleđi
  • Deluje ublažavajuće na sluzokožu usta i tkiva
  • Ne sadrži fluor

Aloe Vera je poznata po svom kvalitetu i raznolikosti proizvoda, uključujući i negu zuba. Vaši zubi će blistati sa pastom Forever Bright, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu. Pasta za celu porodicu, Forever Bright sadrži samo prirodne sastojke najboljeg kvaliteta. Takođe je pogodna za vegetarijance, budući da ne sadrži sastojke životinjskog porekla. Prirodne arome peperminta i spearminta vašim ustima daju osećaj svežine i čistoće. Kombinacija stabilizovanog gela Aloe Vere i propolisa deluje umirujuće na desni i sluzokožu usne šupljine i može se naneti direktno kada je pranje zuba bolno.

Godine istraživanja, razvoja i saradnje sa naučnicima i zubarima pružile su kompaniji Forever Living saznanja o optimalnom delovanju gela Aloe Vere potrebnom za delotvorno čišćenje zuba. Rezultat je formula koja osvežava dah i izbeljuje zube bez oštećenja zubne gleđi. Vaša porodica će uživati u izvrsnom ukusu i osećaju čistoće usne duplje.
Za informacije o neto količini, načinu upotrebe i sastavu kliknite ovde.
 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 130 g

Šifra proizvoda: 28
Bodovna vrednost: 0.035

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *