Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera CocktaPčelinji proizvodiAloe Lotion svudaAloe Vera Juice in cupArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera prirodni sokAloe Vera gelAloe Vera JuiceSonya setAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateAloe Vera AsortimanSmršajte lako uz C9 paket

Forever Calcium

Forever Calcium

Opis proizvoda

Forever Calcium – maksimalna apsorpcija i bioraspoloživost

Nauka je pokazala da se naša sposobnost da apsorbujemo kalcijum smanjuje kako starimo. Zapravo neki izveštaji pokazuju da od detinjstva do odraslog doba naša sposobnost da apsorbujemo kalcijum iz ishrane opada za 60% . Šta možete da uradite da bi ste poboljšali zdravlje kostiju i zuba?

Novi i poboljšani Forever Calcium obezbeđuje klinički dokazanu količinu kalcijuma, magnezijuma, cinka, mangana, bakra i vitamina C i D. Svi oni zajedno pomažu da se održi odgovarajuća struktura i funkcija kostiju. Svakoga dana oslanjamo se na snagu svog tela, a ta snaga potiče iznutra. Novi oblik kalcijuma koji proizvodi Forever, di-kalcijum maleat, najefikasnija je podrška optimalnoj izgradnji kostiju jer se duže zadržava u krvotoku i ne ometa prirodnu ravnotežu pH u želucu. Osim toga, naša autentična mešavina minerala je manja i lakše se apsorbuje nego naša ranija formula.

Forever Calcium koristi superiorne oblike kalcijuma i ostalih patentiranih minerala visokih performansi, kako bi se obezbedila maksimalna apsorpcija i bioraspoloživost. Da bi se suprostavio našoj opadajućoj sposobnosti da apsorbujemo kalcijum do koje se dolazi starenjem, potreban je snažan suplement koji bi nas zaštitio od gubitka strukture kostiju. Forever Calcium može da vam pomogne da se osećate sigurno jer ste se oslonili na najkvalitetnije sastojke u zaštiti svog zdravlja.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 90 tbl.

Šifra proizvoda: 206
Bodovna vrednost: 0.109

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *