Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Krastac JuiceSmršajte lako uz C9 paketAloe Lotion svudaAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupSonya setAloe Vera prirodni sokAloe Vera AsortimanArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera gelAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiFast Break ChocolateAloe Vera Cockta

Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

Opis proizvoda

Forever Aloe Berry Nectar – Udar brusnice i slatke jabuke

Uživajte u čistom gelu od aloje u kombinaciji sa voćnim ukusom brusnice i jabuke.

  • 90,7% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
  • Bez konzervansa
  • Bogat vitaminom C
  • Pomaže zdravoj probavi
  • Podstiče zdravlje imunog sistema
  • Brusnica blagotvorno deluje na urinarni sistem
  • Pomaže održavanje prirodnog energetskog nivoa

Forever Aloe Berry Nectar sadrži 90,7% stabilizovanog gela iz unutrašnjosti lista aloje koji je uparen sa prirodnim koncentratima voćnih sokova za jačanje vašeg imunog sistema i održavanje prirodnog energetskog nivoa.

Aloja (aloe vera) poseduje sastojke za prirodno čišćenje organizma koji pomažu sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane koju unesemo u organizam u krvotok, a u isto vreme podstiče i razvoj dobrih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan, i ostali hranljivi sastojci aloje podstiču imuni sistem.

Udar brusnica i slatke jabuke pruža prirodni, oštar ukus. Superhrana brusnica poseduje andioksidativnu snagu 20 puta veću od vitamina C i sadrži proantocijanidine koji pružaju pomoć zdravijem urinarnom traktu uz dodatak vitamina C. Poseban fitonutrijent jabuke, kvercetin je dodatni snažni antioksidans koji čini Forever Aloe Berry Nectar zdravim i ukusnim napitkom.

Forever Aloe Berry Nectar je aseptično obrađen što omogućava da u formuli ne bude konzervansa i da se upakuje u Tetra Pak pakovanje koje je napravljeno od 100% materijala pogodnih za reciklažu što vam omogućava da uživate u svežem ukusu nerazblaženog gela od aloje sa svim moćnim svojstvima aloje, baš kako je to priroda namenila.

Za informacije o neto količini, načinu upotrebe i sastavu kliknite ovde.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 1 l

Šifra proizvoda: 734
Bodovna vrednost: 0.114

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *