Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera gelFast Break ChocolatePčelinji proizvodiAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera Gel sok za imunitetArgi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaAloe Vera Juice in cupAloe Vera JuiceAloe Vera prirodni sokSonya setSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera AsortimanAloe Vera Cockta

Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

Opis proizvoda

Forever Aloe Berry Nectar – Udar brusnice i slatke jabuke

Uživajte u čistom gelu od aloje u kombinaciji sa voćnim ukusom brusnice i jabuke.

  • 90,7% čist gel iz unutrašnjosti lista aloje
  • Bez konzervansa
  • Bogat vitaminom C
  • Pomaže zdravoj probavi
  • Podstiče zdravlje imunog sistema
  • Brusnica blagotvorno deluje na urinarni sistem
  • Pomaže održavanje prirodnog energetskog nivoa

Forever Aloe Berry Nectar sadrži 90,7% stabilizovanog gela iz unutrašnjosti lista aloje koji je uparen sa prirodnim koncentratima voćnih sokova za jačanje vašeg imunog sistema i održavanje prirodnog energetskog nivoa.

Aloja (aloe vera) poseduje sastojke za prirodno čišćenje organizma koji pomažu sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane koju unesemo u organizam u krvotok, a u isto vreme podstiče i razvoj dobrih bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan, i ostali hranljivi sastojci aloje podstiču imuni sistem.

Udar brusnica i slatke jabuke pruža prirodni, oštar ukus. Superhrana brusnica poseduje andioksidativnu snagu 20 puta veću od vitamina C i sadrži proantocijanidine koji pružaju pomoć zdravijem urinarnom traktu uz dodatak vitamina C. Poseban fitonutrijent jabuke, kvercetin je dodatni snažni antioksidans koji čini Forever Aloe Berry Nectar zdravim i ukusnim napitkom.

Forever Aloe Berry Nectar je aseptično obrađen što omogućava da u formuli ne bude konzervansa i da se upakuje u Tetra Pak pakovanje koje je napravljeno od 100% materijala pogodnih za reciklažu što vam omogućava da uživate u svežem ukusu nerazblaženog gela od aloje sa svim moćnim svojstvima aloje, baš kako je to priroda namenila.

Za informacije o neto količini, načinu upotrebe i sastavu kliknite ovde.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 1 l

Šifra proizvoda: 734
Bodovna vrednost: 0.114

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *