Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Krastac JuiceArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera JuiceAloe Vera gelSmršajte lako uz C9 paketFast Break ChocolateAloe Lotion svudaAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera CocktaAloe Vera prirodni sokSonya setAloe Vera Juice in cupAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodi

Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

Opis proizvoda

Forever Garlic-Thyme – Beli luk i majčina dušica

Beli luk i majčina dušica se već hiljadama godina koriste u ishrani. Na egipatskom papirusu iz 1500. godine pre n.e. navedena su 22 zdrava načina upotrebe belog luka u ishrani. U današnje vreme počinjemo da shvatamo mehanizme njihovog delovanja.

Beli luk i majčina dušica: dva snažna antioksidansa koja se nalaze u Forever Garlic-Thyme, u kombinaciji čine snažnu preporuku u održavanju dobrog zdravlja. Kada se beli luk zareže ili zgnječi, enzimi proizvode snažan agens. Istraživanja su pokazala da ostali sastojci belog luka pomažu metabolizmu u sagorevanju masnoća i štite organizam od uticaja slobodnih radikala. Ostali zdravi sastojci u ovoj gel-kapsuli bez mirisa uključuju i lecitin, koji pomaže u emulzifikaciji masnoća. Sumporne supstance u belom luku takođe sadrže delotvorna svojstva. Beli luk sadrži i germanijum, element minerala u tragovima za koji se veruje da podstiče jačanje imunog sistema, i selen, antioksidans minerala u tragovima. Majčina dušica sadrži tanin, fenol i timol (saponine) i druge delotvorne antioksidante.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 100 kaps.

Šifra proizvoda: 65
Bodovna vrednost: 0.082

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *