Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera prirodni sokPčelinji proizvodiAloe Vera AsortimanAloe Vera gelAloe Vera Juice in cupAloe Vera CocktaArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Gel sok za imunitetSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateAloe Lotion svudaAloe Vera JuiceSonya set

Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

Opis proizvoda

Forever Garlic-Thyme – Beli luk i majčina dušica

Beli luk i majčina dušica se već hiljadama godina koriste u ishrani. Na egipatskom papirusu iz 1500. godine pre n.e. navedena su 22 zdrava načina upotrebe belog luka u ishrani. U današnje vreme počinjemo da shvatamo mehanizme njihovog delovanja.

Beli luk i majčina dušica: dva snažna antioksidansa koja se nalaze u Forever Garlic-Thyme, u kombinaciji čine snažnu preporuku u održavanju dobrog zdravlja. Kada se beli luk zareže ili zgnječi, enzimi proizvode snažan agens. Istraživanja su pokazala da ostali sastojci belog luka pomažu metabolizmu u sagorevanju masnoća i štite organizam od uticaja slobodnih radikala. Ostali zdravi sastojci u ovoj gel-kapsuli bez mirisa uključuju i lecitin, koji pomaže u emulzifikaciji masnoća. Sumporne supstance u belom luku takođe sadrže delotvorna svojstva. Beli luk sadrži i germanijum, element minerala u tragovima za koji se veruje da podstiče jačanje imunog sistema, i selen, antioksidans minerala u tragovima. Majčina dušica sadrži tanin, fenol i timol (saponine) i druge delotvorne antioksidante.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 100 kaps.

Šifra proizvoda: 65
Bodovna vrednost: 0.082

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *