Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Argi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaFast Break ChocolateAloe Vera JuiceAloe Vera prirodni sokAloe Vera AsortimanAloe Vera gelAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera CocktaAloe Vera Juice in cupSonya setPčelinji proizvodiSmršajte lako uz C9 paket

Forever Sun Lips™

Forever Sun Lips

Opis proizvoda

Forever Sun Lips – zaštita usana

Sunce, vetar i hladno vreme mogu uzeti danak na delikatno tkivo naših usana, ostavljajući ih ispucale, bolne, iritirane i suve. Zaštita naših usana je jednako važna kao i zaštita naše kože od štetnih uticaja životne sredine, iako često zanemarujemo ovo tkivo jer se fokusiramo na hidriranje našeg lica i tela.

Forever Sun Lips™ je umirujući balzam za usne koji pomaže u zaštiti osetljivog tkiva naših usana od sunca i vetra, nudeći senzacionalni osećaj hlađenja zahvaljujući menti. Važno je zapamtiti da opekotine od sunca ne nastaju samo leti, već mogu nastati tokom cele godine, dok hladno i suvo zimsko vreme može oštetiti usne još jače. Sa svojim širokim spektrom zaštite od sunca uz faktor 30, Forever Sun Lips™ pomaže u sprečavanju opekotina i štiti od UVA i UVB zraka.

Primeniti pre izlaska na sunce i ponoviti kad god je potrebno. Forever Sun Lips™ pomaže u zaštiti od oštećenja koje može izazvati sunce, obezbeđujući umirujuće sastojke koji pomažu da usne budu meke i zaštićene, ali i da umiri iritirane i ispucale usne. Ulje semena jojobe je dobro poznato po svojim hidrantnim svojstvima za kožu, ali takođe može da pomogne u omekšavanju tkiva usana, dok Aloe Vera deluje prirodno umirujuće i negujuće, obezbeđujući zaštitni hidrantni sloj. Alantoin pomaže u smirivanju osetljive kože, dok prirodna menta daje senzacionalni osećaj hlađenja koji takođe umiruje iritacije. Forever Sun Lips™ pomaže u obnavljanju prirodne barijere na usnama radi zaštite i pomoći u obnavaljanju ispucalih usana. Umirujućim sastojcima štiti usne od isušivanja koje mogu izazvati vetar ili hladan vazduh, ali i smiruje crvene, bolne ili nadražene usne. Forever Sun Lips™ je savršen dnevni dodatak za režim zaštite i nege kože.

SADRŽAJ: 4.25g

PRIMENA: Nanesite pre izlaganja suncu i svaki put kad usnama treba dodatna vlažnost. Faktor 30 Široki spektar zaštite – UVA & UVB Hidrantno ulje semena jojobe i umirujuća Aloe Vera.

  • Senzacionalni osećaj hlađenja sa mentom.
  • Upotrebom se pomaže u prevenciji i privremeno štiti suve i ispucale usne. Takođe, pomaže u zaštiti i prevenciji od isušujućeg efekta vetra i hladnog vazduha.
  • Pomaže u sprečavanju nastanka opekotina od sunca ako se koristi sa ostalim merama zaštite od sunca (vidi Primena) smanjuje se rizik od nastanka karcinoma kože i ranog starenja kože uzrokovanog suncem
  • Upozorenja: Samo za spoljnu upotrebu
  • Ne koristiti na oštećenoj koži i ranama Izbegavajte kontakt sa očima, a u slučaju kontakta ispirajte vodom do uklanjanja
  • Prestanite sa korišćenjem i javite se lekaru u slučaju osipa
  • Držite dalje od dece.
  • Ukoliko se proguta javite se svom lekaruž

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 4,25 g

Šifra proizvoda: 462
Bodovna vrednost: 0.018

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *