Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera prirodni sokAloe Lotion svudaSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera AsortimanAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera JuiceFast Break ChocolateAloe Vera gelAloe Vera CocktaAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera Juice in cupPčelinji proizvodiSonya setArgi+ u svakom trenutku

Poslovna saradnja

Poslovna saradnja za ambiciozne

Nikada ne donosim sud o osobi i njenim prethodnim veštinama, kvalifikacijama ili obrazovanjem. Posao je otvoren za sve osobe sa željom da uspeju i nauče nove veštine. Bilo da je to bilo 1 sat uveče ili 6 sati dnevno možemo zajedno napraviti plan zasnovan na vašim trenutnim obavezama.

Možda želite da zaradite dodatnih 200 eura mesečno ili zamenite ukupan prihod domaćinstva i više, baš kao i ja. Ja ću raditi individualno sa vama, tako da postignete tačno ono što vam je potrebno. Takođe sam svestan da se potrebe i planovi menjaju tako da ćemo biti prilagodljivi. Ne samo da će ovo doneti lep prihod u vaš dom, već i široku oblast ličnog razvoja koju često i ne shvatamo da nam je potrebna. Ovo je savršena prilika za nova znanja, druženje, učenje novih veština, razvijanje samopouzdanja i postavljanje novih izazova i ciljeva.