Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera prirodni sokAloe Vera Gel sok za imunitetArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Juice in cupAloe Vera Krastac JuiceSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera JuiceAloe Vera CocktaAloe Vera gelAloe Lotion svudaFast Break ChocolateSonya setAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodi

Poslovna saradnja

Poslovna saradnja za ambiciozne

Nikada ne donosim sud o osobi i njenim prethodnim veštinama, kvalifikacijama ili obrazovanjem. Posao je otvoren za sve osobe sa željom da uspeju i nauče nove veštine. Bilo da je to bilo 1 sat uveče ili 6 sati dnevno možemo zajedno napraviti plan zasnovan na vašim trenutnim obavezama.

Možda želite da zaradite dodatnih 200 eura mesečno ili zamenite ukupan prihod domaćinstva i više, baš kao i ja. Ja ću raditi individualno sa vama, tako da postignete tačno ono što vam je potrebno. Takođe sam svestan da se potrebe i planovi menjaju tako da ćemo biti prilagodljivi. Ne samo da će ovo doneti lep prihod u vaš dom, već i široku oblast ličnog razvoja koju često i ne shvatamo da nam je potrebna. Ovo je savršena prilika za nova znanja, druženje, učenje novih veština, razvijanje samopouzdanja i postavljanje novih izazova i ciljeva.