Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Pčelinji proizvodiAloe Vera gelAloe Vera AsortimanAloe Vera Juice in cupAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateArgi+ u svakom trenutkuSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera CocktaAloe Vera prirodni sokAloe Vera JuiceSonya setAloe Lotion svuda

O nama

Aloe Vera za imunitet O nama - danasKOMPANIJA FOREVER LIVING PRODUCTS

Sa ulaskom u 21. vek, ušli smo u eru Wellnesa, eru brige o zdravlju i lepoti. Danas niko više ne želi da izgleda staro i istrošeno. Po procenama priznatog američkog ekonomskog eksperta, Paul Zane Pilzer-a objavljenim u knjizi “The Next Trillion”, jedna bilijarda (milion miliona) dolara se godišnje u svetu troši na Wellnes, branšu koja ljudima nudi proizvode zbog kojih se osećaju zdravo, izgledaju bolje, usporavaju proces starenja i ne dozvoljavaju da dođe do bolesti.

Tajna uspeha kompanije Forever Living Products, leži u istraživanju načina pripremanja tradicionalnih lekovitih preparata u drevnim civilizacijama širom kontinenta od Meksika do Kine i Japana. Ova znanja se onda uskladuju sa saznanjima o potrebama savremenog čoveka, načinu i uslovima života i uz upotrebu najsavremenijih tehnoloških i naučnih dostignuća, kreiraju proizvodi za održavanje mladosti, lepote i zdravlja. Ovi proizvodi bazirani su na 100% prirodnim biljnim sirovinama koje se uzgajaju šitom sveta na strogo kontrolisanim i ekološki čistim plantažama.

Cela armija ljudi se brine o uzgoju, branju, čistoći, brzom transportu i preradi biljaka da bi se iz njih izvukli najlekovitiji sastojci koji će biti ugrađeni u široku paletu proizvoda za poboljšanje i održavanje zdravlja i lepote.

Aloe Vera, ginko biloba, žen šen, čia, maka, brusnica, licium, likoris, slatki koren, reiši, šitake, mitake, spirulina, muira pauma, katuaba, garcinija, žalfija, majčina dušica, neven, maslačak, eukaliptus, cimet, karanfilić, đumbir, anis, gloginje, kupina, malina, nar, mangosten, grožđe, grejpfruit, limun, pomorandže, banane, kivi, jabuka, šljiva, maslina, beli luk, šargarepa, kupus, karfiol, celer, peršun, brokoli, tikvice, mlada pšenica, lucerka, indijska smokva, bodljikava kruška, beli bubreg, avokado, kokos,... samo su neke od biljaka koje ulaze u sastav proizvoda FLP-a.

Forever Living Products (FLP) je multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, SAD. Osnovana pre 41. godine davne 1978. godine sa ciljem da ljudima pruži alternativu, pred sve većim pritiskom sintetičke i genetski modifikovane hrane kao i lekova koji vrlo često samo maskiraju simptome bolesti i gotovo redovno imaju nus pojave.

FLP se takođe bavi mrežnim marketingom, ima preko 10.5 milliona saradnika, zvanična predstavništva ima u preko 160 zemalja, a distributere u skoro svim zemljama sveta i ostvaruje promet od preko 2.5 milijarde dolara godišnje.

Forever Living Products je ubedljivo najveći svetski uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe Vere i meda u celom svetu! Prema podacima za 2012. godinu na plantažama FLP-a se uzgaja preko 50 miliona biljaka Aloe Vere. Proizvedeno je 31 milion litara soka Aloe Vere što znači 28 miliona boca Aloe Vera Gela.

Okosnicu programa, kao što predpostavljate, čini Aloe Vera – Aloja Barbadensis Miler, jedna od najkompleksnijih i najlekovitijih biljaka na zemlji, čija su lekovita svojstva opisivana u gotovo svim drevnim civilizacijama.

FOREVER je vertikalno integrisan, kontroliše sve procese proizvodnje od uzgoja biljke preko stabilizacije Aloe Vera gela pa do istraživanja, razvoja, pakovanja, isporuke i distribucije. Forever ekskluzivna linija podrazumeva proizvode za zdravlje i lepotu, dijetetske suplemente, preparate za negu kože, kontrolu telesne težine, ličnu higijenu i kozmetiku, jednom rečju proizvode koje koristi svaka porodica!

Pridružite nam se, podelite informaciju o sjajnim proizvodima i izuzetnoj poslovnoj mogućnosti. Promenite vaš život i pružite priliku da ostali zahvaljujući vama učine isto! Mi znamo kako!