Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupAloe Vera Gel sok za imunitetArgi+ u svakom trenutkuSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera gelSonya setAloe Lotion svudaFast Break ChocolateAloe Vera CocktaAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera AsortimanAloe Vera prirodni sokPčelinji proizvodi

Sonya soothing gel moisturizer

Sonya soothing gel moisturizer

Opis proizvoda

Sonya soothing gel moisturizer za hidrataciju

Umirujući gel za hidrataciju izgleda kao losion, ali ova formula na bazi gela se topi u vašu kožu. Ispunjen biljem i drugim bogatim sastojcima, ovaj gel-losion se razlaže u hidroinfuzni nosač koji se kompletno apsorbuje – a vama pruža hidriran i svež ten.

  • Kolagen koji poboljšava izgled kože
  • Preko deset prirodnih biljnih ekstrakata i ulja
  • Hidroinfuzni nosač vlažnosti

Preko deset prirodnih biljnih ekstrakata i ulja, uključujući estre jojobe i maslinovo ulje, pomaže da se koža oseća hidrirano i gipko. Beta glukani iz pečuraka su dodati ovoj jedinstvenoj formuli da umire kožu i izjednače ten. Takođe smo dodali sastojke koji se bore protiv znaka starenja poput linolejske kiseline i hidroliziranog kolagena, naučno razrađenog tako da ide u kožu tamo gde je najpotrebniji i fitinsku kiselinu, moćnu podršku mešovitom tipu kože, a sve to da bi se poboljšao izgled vašeg tena.
Kao završni dodir ovoj formuli, ojačali smo je uljem kore pomorandže, uljem kore mandarine, uljem cveta bele rade, uljem cveta zdravca i uljem cveta bergamota da bi se vaša koža osećala osveženo a vi dobili novi omiljeni svakodnevni ovlaživač.

Neto količina: 118 ml

Uputstvo za upotrebu: Nežno umasirajte u kožu da je umirite i prihranite, dvaput dnevno, ujutro i uveče, sem kada koristite korekcijsku gel masku.

Sastojci: Sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani gel biljke Aloe Vera), voda, propandiol, kapril triglicerid, isoamil laurat,ekstrakt jabuke, ekstrakt nara, ekstrakt smokve, ekstrakt duda, estri jojobe, maslinovo ulje, beta glukan, cetearil olivat, natrijumakrilat polimer, sorbitan olivat, glicerin, lauroil lisin, ekstrakt gingo bilobe, lecitin, kaprilhidroksamična kiselina, kaprilil glikol, etilheksilglicerin, 1,2-heksandiol, etil kanolat, natrijum hijaluronat, linolejska kiselina, linolenska kiselina, fitična kiselina, hidrolizirani kolagen, ulje kore pomorandže, ulje kore mandarine, ulje bergamota.

Upozorenje: Izbegavajte kontakt s očima. U slučaju iritacije očiju, detaljno isperite vodom. Ukoliko se iritacija nastavi, prestanite sa korištenjem i posavetujte se sa lekarom.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 118 ml

Šifra proizvoda: 608
Bodovna vrednost: 0.103

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *