Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Pčelinji proizvodiSonya setSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera Juice in cupAloe Vera AsortimanAloe Vera JuiceFast Break ChocolateAloe Vera CocktaAloe Vera Krastac JuiceArgi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaAloe Vera gelAloe Vera prirodni sok

Forever Lean

Forever Lean

Forever Lean – regulacija telesne težine (opis proizvoda)

Forever Lean sadrži dva revolucionarna sastojka koja pomažu smanjenju apsorpcije kalorija iz masti i ugljenih hidrata. Prvo od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno dobijeno iz biljke kaktusa, Opuntia ficus-indica, poznato kao indijska smokva, nopal (bodIjikava kruška). Istraživanja su pokazala da ovo jedinstveno vlakno u poređenju sa drugim biljkama ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masnoća.

Drugi jedinstven sastojak Forever Lean-a je protein posebno dobijen iz zrna biljke Phaseolus vulgafis, poznato i kao zrno belog bubrega. Ovaj protein deluje tako što usporava apsorpciju šećera u tankom crevu i privremeno sprečava delotvornost enzima koji pretvaraju skrob u šećer. Ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći u postizanju idealne telesne težine, blokirajući apsorpciju nekih masti i ugijenih hidrata koje unesete u organizam.

Treći najefikasniji sastojak u Forever Lean-u je Chromiurn Tfichlofide. Chromiurn je vrlo važan mineral u tragovima koji potpomaže prirodnu sposobnost regulacije šećera u krvi, delujući kao GTF (factor tolerancije glukoze) što je od posebne važnosti za normalan rad metabolizma. Kako biste postigli maksimalan učinak, važno je da uključite zdravu ishranu i redovno vežbanje.

NAČIN UPOTREBE: Uzeti jednu kapsulu s vodom pre obroka.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 120 kaps.

Šifra proizvoda: 289
Bodovna vrednost: 0.137

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *