Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera AsortimanFast Break ChocolateAloe Vera gelAloe Vera prirodni sokAloe Vera CocktaAloe Lotion svudaAloe Vera Krastac JuiceArgi+ u svakom trenutkuSonya setAloe Vera JuiceAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera Juice in cupSmršajte lako uz C9 paketPčelinji proizvodi

Forever Kids®

Forever Kids

Opis proizvoda

Forever Kids – multivitamini za decu

Uz Forever Kids® multivitamine za žvakanje dajete svom detetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa naviše.

Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti. Gvožđe, često deficitarno, doprinosi opštem zdravlju organizma. Fitonutrijenti su veoma poželjne hranljive materije poreklom iz voća i povrća. Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mešavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living. Formula ne sadrži veštačke boje i konzervanse, baza od fitonutrijenata je napravljena od hranljivih sastojaka, uključujući brokoli, spanać, cveklu, šargarepu, borovnicu, jabuku, brusnicu, paradajz i jagode. I Vaše dete i Vi ćete  voleti prirodan ukus grožđa.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Za decu staru četiri i više godina, uzimaju se četiri tablete dnevno kao dodatak ishrani.

Za decu staru između dve i četiri godine, uzimaju se dve tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

    • Bez veštačkih boja i konzervanasa
    • Tablete za žvakanje
    • Baza od fitonutrijenata napravljena je od najbolje sirove hrane, uključujući brokoli, spanać, cveklu i šargarepu.
Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 120 tbl.

Šifra proizvoda: 354
Bodovna vrednost: 0.056

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *