Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Argi+ u svakom trenutkuFast Break ChocolateAloe Vera gelAloe Vera CocktaAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiAloe Vera AsortimanAloe Vera JuiceAloe Vera Krastac JuiceAloe Lotion svudaSonya setSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera Juice in cupAloe Vera prirodni sok

Forever Kids®

Forever Kids

Opis proizvoda

Forever Kids – multivitamini za decu

Uz Forever Kids® multivitamine za žvakanje dajete svom detetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa naviše.

Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti. Gvožđe, često deficitarno, doprinosi opštem zdravlju organizma. Fitonutrijenti su veoma poželjne hranljive materije poreklom iz voća i povrća. Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mešavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living. Formula ne sadrži veštačke boje i konzervanse, baza od fitonutrijenata je napravljena od hranljivih sastojaka, uključujući brokoli, spanać, cveklu, šargarepu, borovnicu, jabuku, brusnicu, paradajz i jagode. I Vaše dete i Vi ćete  voleti prirodan ukus grožđa.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Za decu staru četiri i više godina, uzimaju se četiri tablete dnevno kao dodatak ishrani.

Za decu staru između dve i četiri godine, uzimaju se dve tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

    • Bez veštačkih boja i konzervanasa
    • Tablete za žvakanje
    • Baza od fitonutrijenata napravljena je od najbolje sirove hrane, uključujući brokoli, spanać, cveklu i šargarepu.
Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 120 tbl.

Šifra proizvoda: 354
Bodovna vrednost: 0.056

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *