Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Argi+ u svakom trenutkuAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera Juice in cupAloe Vera JuiceAloe Lotion svudaAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateSonya setAloe Vera AsortimanSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera CocktaPčelinji proizvodiAloe Vera gelAloe Vera prirodni sok

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus

Opis proizvoda

Forever Lycium Plus – izvor antioksidansa, bioflavonoida

Licijum, kinesko voće koje se već vekovima koristi, pokazalo se delotvornim u poboljšanju tena i pomoći u očuvanju energije i dobrog vida. Forever Lycium Plus je dijetetski dodatak ishrani koji služi kao izvor antioksidansa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata. Bogat aminokiselinama (sastavnih delova proteina) i vitaminima, licijum je poznat u Kini i kao “yin tonik”, te se tradicionalno koristi na više načina za očuvanje zdravlja. Sladić se pak smatra najraširenijim zelenim biljem koje se koristi u Kini.

Sadrži više od 150 hemijskih sastojaka koji su se pokazali višestruko delotvornim. Daleko se najčešće upotrebljava kao dodatak ostalom bilju, a glavna funkcija mu je da podstakne delotvorno dejstvo tog bilja. To ga čini idealnim dodatkom licijumu. Flavonoidni ekstrakt sladića je koncentrisani oblik bioflavonoida sladića. Proizveden je postupkom koji odstranjuje većinu glicirizina, izuzetno slatkog sastojka sladića koji ponekad uzrokuje nepoželjne nuspojave. Prema novijim istraživanjima, bioflavonoidi u sladiću su među najjačim antioksidansima koji su dosad otkriveni.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 100 tbl.

Šifra proizvoda: 72
Bodovna vrednost: 0.149

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *