Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Smršajte lako uz C9 paketAloe Vera prirodni sokAloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodiAloe Vera JuiceAloe Vera gelSonya setAloe Vera CocktaAloe Vera AsortimanAloe Lotion svudaArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera Juice in cup

Forever iVision

Forever iVision

Forever Vision – Zaokružena pomoć vidu za digitalno doba.

  • Pomoć zdravijem vidu
  • Smanjuje uticaj plave svetlosti od digitalnih uređaja
  • Poboljšava brzinu obrade vizuelnih informacija
  • Obezbeđuje sva tri karetonioda koji su neophodni za zdravlje očiju

U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. Na njih se oslanjamo kada treba filtrirati UV zrake i zagađenje, ali su one takođe satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, računara i televizora svakog dana. Voditi računa o očima je važnije nego ikada da bi se izbegao umor i dugotrajna šteta. I dok je ispravna ishrana idealna prva linija odbrane, većina planova ishrane ne uspeva da obezbedi preporučene količine hranljivih materija i antioksidanasa koji su dobri za zdravlje očiju.

Predstavljamo vam Forever iVision™, najnoviji dodatak ishrani koji je osmišljen da vam pomogne u prihrani i zaštiti očiju. Formula je prepuna vitamina, snage antioksidanasa, bilja i naučno unapređenih sastojaka u svrhe moderne, celokupne zaštite očiju.

Forever iVision™ sadrži ekstrakt borovnice, vitamine C i E koji štite ćelije od oksidacionog stresa kao i beta karoten iz vitamina A, tvar koja se može naći u šargarepi i drugim namirnicama, koja pomaže održavanju normalnog vida. Forever je pojačao osobine beta karotena dodatkom cinka, koji pomaže održavanju normalnog vida i normalnog metabolizma vitamina A, što doprinosi njegovoj biodostupnosti.

Ukoliko postoji jedan sastojak zbog kog iVision™ predstavlja budućnost dodataka ishrani za vid, to je klinički testiran Lutemax® 2020. Ovaj moćni sastojak diže pomoć vidu na jedan novi nivo tako što pomaže očima da smanje upijanje plave svetlosti koju emituju digitalni uređaji i drugi veštački izvori svetlosti kao što su LED i fluorescentne sijalice. Lutemax® 2020 takođe pruža naprednu potporu mrežnjači i unutrašnjosti oka, posebno makuli, koja daje najjasniju sliku i kontroliše obradu boja od strane oka.

Lutein je čest sastojak u dodacima ishrani za vid. Međutim, u današnjem digitalnom dobu traži se više od samog luteina. Zbog toga Forever iVision™ sa Lutemax® 2020 sadrži tri karotenoida koji su prisutni u pigmentu makule – lutein, RR zeaksantin i meso-zeaksantin.

Forever iVision™ je savršen svakodnevni dodatak ishrani za mlade i starije koji traže pomoć za zdravlje i dugovečnost očiju. Svi mogu da imaju koristi od snažnih sastojaka ove napredne formule.

Uz napredne sastojke koje pruža Forever iVision™ sa Lutemax® 2020, jasno ćete videti zašto je ovo savršen dodatak ishrani za digitalno doba.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 60 mekih kapsula

Šifra proizvoda: 624
Bodovna vrednost: 0.140

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *