Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Juice in cupSonya setAloe Vera prirodni sokAloe Vera gelArgi+ u svakom trenutkuAloe Vera CocktaAloe Vera JuiceAloe Lotion svudaFast Break ChocolateAloe Vera Krastac JuiceAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodiSmršajte lako uz C9 paket

Forever iVision

Forever iVision

Forever Vision – Zaokružena pomoć vidu za digitalno doba.

  • Pomoć zdravijem vidu
  • Smanjuje uticaj plave svetlosti od digitalnih uređaja
  • Poboljšava brzinu obrade vizuelnih informacija
  • Obezbeđuje sva tri karetonioda koji su neophodni za zdravlje očiju

U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. Na njih se oslanjamo kada treba filtrirati UV zrake i zagađenje, ali su one takođe satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, računara i televizora svakog dana. Voditi računa o očima je važnije nego ikada da bi se izbegao umor i dugotrajna šteta. I dok je ispravna ishrana idealna prva linija odbrane, većina planova ishrane ne uspeva da obezbedi preporučene količine hranljivih materija i antioksidanasa koji su dobri za zdravlje očiju.

Predstavljamo vam Forever iVision™, najnoviji dodatak ishrani koji je osmišljen da vam pomogne u prihrani i zaštiti očiju. Formula je prepuna vitamina, snage antioksidanasa, bilja i naučno unapređenih sastojaka u svrhe moderne, celokupne zaštite očiju.

Forever iVision™ sadrži ekstrakt borovnice, vitamine C i E koji štite ćelije od oksidacionog stresa kao i beta karoten iz vitamina A, tvar koja se može naći u šargarepi i drugim namirnicama, koja pomaže održavanju normalnog vida. Forever je pojačao osobine beta karotena dodatkom cinka, koji pomaže održavanju normalnog vida i normalnog metabolizma vitamina A, što doprinosi njegovoj biodostupnosti.

Ukoliko postoji jedan sastojak zbog kog iVision™ predstavlja budućnost dodataka ishrani za vid, to je klinički testiran Lutemax® 2020. Ovaj moćni sastojak diže pomoć vidu na jedan novi nivo tako što pomaže očima da smanje upijanje plave svetlosti koju emituju digitalni uređaji i drugi veštački izvori svetlosti kao što su LED i fluorescentne sijalice. Lutemax® 2020 takođe pruža naprednu potporu mrežnjači i unutrašnjosti oka, posebno makuli, koja daje najjasniju sliku i kontroliše obradu boja od strane oka.

Lutein je čest sastojak u dodacima ishrani za vid. Međutim, u današnjem digitalnom dobu traži se više od samog luteina. Zbog toga Forever iVision™ sa Lutemax® 2020 sadrži tri karotenoida koji su prisutni u pigmentu makule – lutein, RR zeaksantin i meso-zeaksantin.

Forever iVision™ je savršen svakodnevni dodatak ishrani za mlade i starije koji traže pomoć za zdravlje i dugovečnost očiju. Svi mogu da imaju koristi od snažnih sastojaka ove napredne formule.

Uz napredne sastojke koje pruža Forever iVision™ sa Lutemax® 2020, jasno ćete videti zašto je ovo savršen dodatak ishrani za digitalno doba.

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 60 mekih kapsula

Šifra proizvoda: 624
Bodovna vrednost: 0.140

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *