Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Argi+ u svakom trenutkuAloe Vera JuiceAloe Vera Juice in cupPčelinji proizvodiAloe Vera Krastac JuiceSonya setAloe Vera CocktaSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera gelAloe Vera prirodni sokAloe Vera AsortimanFast Break ChocolateAloe Lotion svudaAloe Vera Gel sok za imunitet

Aloe Bio-Cellulose Mask

Aloe Bio-Cellulose Mask

Opis proizvoda

Aloe Bio-Cellulose Mask je maska od bioceluloze vlaži dublje od tradicionalnih maski uz blagodeti u dve faze. Aloja i morske trave su ubačene u biocelulozna vlakna. Potom, maska se obogaćuje serumom za vlažnost za dugotrajnu hidrataciju bez potrebe za ispiranjem.

– Dubinski obnavlja kožu uz moćnu hidrataciju
– Podmlađuje kožu bez sjaja i pomaže protiv znakova starenja
– Umiruje kožu i smanjuje pojavu crvenila
– Otkriva meku, gipku kožu za ten koji sija

Forever aloe maska od bioceluloze pruža snažnu, energizirajuću hidrataciju koristeći naprednu tehnologiju i prirodne sastojke. U srcu ove maske naredne generacije su biocelulozna vlakna. Ova materija se lako uklapa u svaki deo vašeg lica, dozvoljavajući da maska prodre u fine linije i bore u koje tradicionalne maske teško dospevaju.

Aloe maska od bioceluloze deluje u dve faze. Kroz proces koji je jedinstven za Forever, posebne bakterije prirodno fermentišu gel od aloje sa naših plantaža i morskih trava i potom ih ubacuju u vlakna od bioceluloze da opuste, omekšaju i obnove kožu. Uz to, serum obogaćen zelenim čajem i divljim kestenom podmlađuje umornu kožu i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala kao i protiv znakova starenja, ali i umiruje i tako smanjuje pojavu crvenila. To su dva neverovatna zadatka posla u samo jednoj maski.

Naša maska od bioceluloze je jednostavna za korištenje i ne zahteva ispiranje. Jednostavno umasirajte ostatak seruma u lice i vrat. Osećaćete moćnu hidrataciju dugo nakon upotrebe jer bioceluloza omogućava serumu da prodre mnogo dublje nego tradicionalne maske.

Sadrži: 5 pojedinačnih maski

Sastojci: Voda, propandiol, sok od lista biljke aloe vera, glicerin, glikozil trehaloza, hidrogenizirani izolat skroba, 1,2-heksandiol, hidroksiacetofenon, manitol, amonijum glicirizat, kofein, cink glukonat, ekstrakt divljeg kestena, ksantan guma, ekstrakt čaja, hidrolizirana guma sklerocijuma, natrijum hijaluronat.

Uputstvo:
1. Otvorite kesicu i razmotajte masku.
2. Maska je zaštićena tkaninom sa svake strane. Skinite jedan sloj i bacite ga.
3. Stavite masku na lice. Nežno pritisnite da biste je fiksirali.
4. Uklonite drugi sloj tkanine i bacite ga.
5. Sklonite i bacite masku nakon otprilike 20 minuta. Nema potrebe da ispirate. Umasirajte ostatak proizvoda u lice i vrat za mlađi izgled.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Šifra proizvoda: 616
Bodovna vrednost: 0.21

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *