Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Gel sok za imunitetAloe Lotion svudaAloe Vera CocktaAloe Vera Krastac JuiceSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera JuiceAloe Vera prirodni sokAloe Vera Juice in cupSonya setFast Break ChocolateAloe Vera gelAloe Vera AsortimanPčelinji proizvodiArgi+ u svakom trenutku

Forever Lean

Forever Lean

Forever Lean – regulacija telesne težine (opis proizvoda)

Forever Lean sadrži dva revolucionarna sastojka koja pomažu smanjenju apsorpcije kalorija iz masti i ugljenih hidrata. Prvo od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno dobijeno iz biljke kaktusa, Opuntia ficus-indica, poznato kao indijska smokva, nopal (bodIjikava kruška). Istraživanja su pokazala da ovo jedinstveno vlakno u poređenju sa drugim biljkama ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masnoća.

Drugi jedinstven sastojak Forever Lean-a je protein posebno dobijen iz zrna biljke Phaseolus vulgafis, poznato i kao zrno belog bubrega. Ovaj protein deluje tako što usporava apsorpciju šećera u tankom crevu i privremeno sprečava delotvornost enzima koji pretvaraju skrob u šećer. Ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći u postizanju idealne telesne težine, blokirajući apsorpciju nekih masti i ugijenih hidrata koje unesete u organizam.

Treći najefikasniji sastojak u Forever Lean-u je Chromiurn Tfichlofide. Chromiurn je vrlo važan mineral u tragovima koji potpomaže prirodnu sposobnost regulacije šećera u krvi, delujući kao GTF (factor tolerancije glukoze) što je od posebne važnosti za normalan rad metabolizma. Kako biste postigli maksimalan učinak, važno je da uključite zdravu ishranu i redovno vežbanje.

NAČIN UPOTREBE: Uzeti jednu kapsulu s vodom pre obroka.

 

Cena, poručivanje i dodatne informacije:
Tel: +381 64 958 4861 (Sms, Viber, WhatsApp, Telegram)
E-mail: [email protected]

Pakovanje: 120 kaps.

Šifra proizvoda: 289
Bodovna vrednost: 0.137

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *