Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Pčelinji proizvodiAloe Vera JuiceAloe Vera prirodni sokAloe Vera gelAloe Vera Krastac JuiceAloe Lotion svudaAloe Vera Juice in cupSonya setSmršajte lako uz C9 paketArgi+ u svakom trenutkuFast Break ChocolateAloe Vera AsortimanAloe Vera Gel sok za imunitetAloe Vera Cockta

Poslovna saradnja

Poslovna saradnja za ambiciozne

Nikada ne donosim sud o osobi i njenim prethodnim veštinama, kvalifikacijama ili obrazovanjem. Posao je otvoren za sve osobe sa željom da uspeju i nauče nove veštine. Bilo da je to bilo 1 sat uveče ili 6 sati dnevno možemo zajedno napraviti plan zasnovan na vašim trenutnim obavezama.

Možda želite da zaradite dodatnih 200 eura mesečno ili zamenite ukupan prihod domaćinstva i više, baš kao i ja. Ja ću raditi individualno sa vama, tako da postignete tačno ono što vam je potrebno. Takođe sam svestan da se potrebe i planovi menjaju tako da ćemo biti prilagodljivi. Ne samo da će ovo doneti lep prihod u vaš dom, već i široku oblast ličnog razvoja koju često i ne shvatamo da nam je potrebna. Ovo je savršena prilika za nova znanja, druženje, učenje novih veština, razvijanje samopouzdanja i postavljanje novih izazova i ciljeva.