Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Krastac JuiceAloe Vera CocktaAloe Vera Gel sok za imunitetFast Break ChocolateSmršajte lako uz C9 paketPčelinji proizvodiAloe Lotion svudaAloe Vera AsortimanAloe Vera Juice in cupArgi+ u svakom trenutkuSonya setAloe Vera JuiceAloe Vera prirodni sokAloe Vera gel

Ivana Stanić, Novi Sad

Hašimoto (oboljenje štitaste žlezde)

Hašimoto (oboljenje štitaste žlezde)  – to više nisam ja 😉 
Možda je post malo opširniji, ali ga vredi pročitati. 
Hašimoto je kod mene otkriven 2010. godine kada smo, planirajući potomstvo, shvatili da „nisu sve ovce na broju“. Urađena je jednodnevna dijagnostika i Anti-TPO je tada bio uvećan 100 puta u odnosu na gornju granicu referentnih vrednosti. Naravno da smo oboje bili zatečeni jer jedna tako obična želja, nešto što se podrazumeva, se ne ostvaruje. Dakle, jedna od dijagnoza je bila i Hašimoto. Svako ko se susreo sa tim/njim, zna da sa sobom nosi i određena psihološka i fizička stanja organizma.
Po preporuci endokrinologa, terapija je podrazumevala unošenje selena. Trebalo je da ga pijem dva meseca i da vidimo na kontroli šta će se desiti. Otišla sam u apoteku i bukvalno tražila najbolji i najskuplji selen. U takvim situacijama za sebe želiš „high“ klasu suplemenata. Znam, ne umire se od njega ali… Mi smo samo želeli da nešto malo, mekano, mirišljavo ispuni naše dane… Očekivanja su bila velika, a „pad“ nakon ponovljenih rezultata još veći. Ništa se nije promenilo. Pila sam i dalje selen, jela brazilske oraščiće, pa “valja onaj i ovaj čaj”… Prestali smo da pričamo šta sve koristimo jer nam se smučilo sve. 
Elem, u novembru prošle godine (2016.) sam počela da pijem redovno (naglašavam!!) Aloe Vera gel, A-Beta-CarE i Artic Sea. A-Beta je bogat vitaminima A i E i što je za mene bilo posebno značajno – selenom. Artic Sea (nezasićene masne kiseline) je važno unositi jer zaista veoma dobro deluju u slučaju autoimunih oboljenja. (U mom slučaju je pozitivno uticao i na povlačenje kapilara.) Aloe Vera gel je pametan napitak!? jer je oba suplementa “preneo” tamo gde je bilo najpotrebnije i omogućio njihovu maksimalnu iskoristivost. Promena raspoloženja, povratak kilaže, lepša koža… Sve se promenilo na bolje. Prve promene sam počela da osećam posle otprilike mesec dana tj. postajala sam ih svesnija. Polovinom marta ove godine (2017.) ponovo sam uradila analize, ovaj put poučena prethodnim iskustvom, bez očekivanja. Videla sam da sa ovim nema šale jer su ovi suplementi definitivno nešto najbolje što postoji kod nas. Antitela su konačno u referentnim vrednostima i ako se upustimo u postupak vantelesne oplodnje, neće biti potrebe za Pronizonom (sintetički kortikoseroid). 
Korak smo bliže ka ostvarenju želje i cilja.

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *