Call:  064 958 4861     |     Email:  [email protected]

Aloe Vera Krastac JuiceFast Break ChocolateAloe Vera AsortimanSonya setAloe Vera gelAloe Vera prirodni sokSmršajte lako uz C9 paketAloe Vera Juice in cupAloe Vera JuiceAloe Vera CocktaArgi+ u svakom trenutkuAloe Lotion svudaAloe Vera Gel sok za imunitetPčelinji proizvodi

Ivana Stanić, Novi Sad

Godinama sam se borila sa alergijama na sve i svasta

Godinama sam se borila sa alergijama na sve i svasta… dok konačno nisam našla rešenje!
Dugi niz godina sam period od ranog proleća do kasne jeseni provodila sa maramicom u svakom džepu, ispod jastuka… Alergotestom je potvrđeno da sam alergična na polen i korenje trava, drveća, sve vrste ambrozije, čak i na duvan. Sinusi su bili puni toliko da je sekret “krenuo” na uši i bubna opna je bila malo pomerena (prema rečima doktorice ORL), oči crvene i svrbele su i polako je alergijski kašalj uzimao maha. Trenutno rešenje je bilo čišćenje sinusa u lokalnoj anesteziji. Ko je išao na takvu intervenciju zna o čemu pričam. Zatim je usledila primena sirupa Aerius, tabletice Xyzal, jednom mesečno Diprophos, sprej za nos Nasonex i Avamis… I sve u krug. Najgore je bilo u leto, avgust mesec… Sećam se da mi je tad glava bukvalno pulsirala i onaj osećaj kad se čini da će oči ispasti kad se sagnem da se obujem. Kašalj je išao do krajnjih granica. 
U dva navrata sam dobijala injekcije kalcijuma direktno u nozdrve. To je samo trenutno smirivalo tegobe u trajanju od desetak dana i posle se sve opet vraćalo. 
Ove godine sam, zahvaljujući kombinaciji Aloe Vera gela, A-Beta-CarE i Calcium, konačno prodisala i to za MANJE od mesec dana. 
Gel koji se pije ima antialergijsko dejstvo (sadrži alprogen, glikoprotein izolovan iz soka lista), Calcium blokira histamin, a A-Beta-CarE deluje regenerativno na sluznicu nosa (bar u mom slučaju jer je sluznica usled primene navedenih sprejeva bila poprilično istanjena).

Postavite vaše pitanje ili komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *